Audipratik
Image default
Business / Food and Related Products

Website laten maken in Den Bosch

 

Wil u een nieuwe website voor uw bedrijf? Kijk niet verder maar laat uw website maken bij een ervaren webdesign bureau in Den Bosch. Hier onder bespreken we de procedure van het laten maken van een website bij een webdesign bureau in Den Bosch.

 

Kennismaken

De eerste stap voor het design van een nieuwe website is om kennis te maken. U vertelt kort iets over het bedrijf waar u een website voor wil laten maken. Daarbij geeft u aan of de website bijvoorbeeld een bepaalde huisstijl moet hebben of een chatfunctie moet hebben. Deze eisen worden zo goed mogelijk verwerkt door de webdesigner. Na het bespreken van alle eisen en wensen komt de webdesigner met een offerte.

 

Concepten

Wanneer u akkoord gaat met de offerte van het bureau gaat de webdesigner aan de slag met het maken van conceptversies. Dit kan u eigenlijk zien als een soort voorbeeldversie voor hoe de uiteindelijke website eruit komt te zien. U kan gelijk aangeven wat er goed is aan de conceptversie en wat u nog iets zou willen laten verbeteren. Dan doet de webdesigner zijn best om dit voor u te regelen. De concepten kunnen een aantal keer heen en weer worden gestuurd tot beide partijen helemaal tevreden zijn.

 

Gehele website aanmaken

Nadat zowel de offerte als de conceptversies zijn goedgekeurd gaat de webdesigner aan de slag met het aanmaken van de rest van de hele website. Daar voor is content of inhoud voor nodig, namelijk tekst en afbeeldingen. Deze kan u zelf aanleveren maar u kan ook aangeven aan de webdesigner dat hij dit laat doen door een marketeer. Dan bent u zich er van verzekerd dat de kwaliteit goed in orde is. Wanneer de hele website eenmaal is aangemaakt kan alles online worden gezet, en vanaf dat moment bent u online vindbaar en kan uw bedrijf haar nieuwe online imago uitdragen!

 

Related Posts

Geschiedenis van gehoorapparaten

Brix refractometer

Nucleic acid purification