Audipratik
Image default
Business / Food and Related Products

Voor de beste horeca apparatuur kunt u terecht bij groothandel Heuvel Horeca!

Voor de beste horeca apparatuur kunt u terecht bij groothandel Heuvel Horeca!

Heeft u een eigen bar, restaurant of andere horeca waar u apparatuur van nodig heeft vanuit een groothandel? Dan weten wij het juiste adres voor u waar u naartoe moet! Bij groothandel Heuvel Horeca kunt u terecht voor bijna alles wat te maken heeft met horeca. Van keukenapparatuur tot speciale werkkleding! Ze hebben het allemaal voor u voor een goede prijs. Alle producten zijn van bekende merken die vaak in de horeca wereld wordt gebruikt.

Dé groothandel voor horeca apparatuur van Nederland

Deze groothandel voor horeca apparatuur heeft van alles in huis om uw horeca aan te kleden of alle benodigdheden te halen. Alle producten van Heuvel Horeca zijn van de allerhoogste kwaliteit gemaakt, zodat u lang met de producten kunt doen. Bijvoorbeeld de pannen van Heuvel Horeca. Daar vindt u meer dan 97 verschillende artikelen voor een scherpe prijs. Bovendien hebben ze niet alleen maar gewone pannen, maar ook speciale pannen. Denk hierbij aan braadpannen, steelpannen, wokpannen, crêpepannen, paellapannen en nog veel meer varianten. Wat Heuvel Horeca nog meer verkoopt zijn bepaalde meubels en textiel voor in uw horeca. Zoals kinderstoelen, tafelkleden, accessoires, buffettafels en nog veel meer. Om een korte omschrijving te geven van Heuvel Horeca, is het een walhalla voor horeca gelegenheden.

Over het bedrijf

Heuvel Horeca is er puur voor de horecabedrijven in Nederland. Daarom werken ze alleen via B2B (business to business). Het kan ook zo gebeuren dat u een verkeerd product besteld heeft of er niet tevreden over bent. Bij Heuvel Horeca doen we er niet moeilijk over en krijgt u het geld gewoon terug. Wij hanteren ook ‘niet goed, geld terug!’ en daar houden we ons aan.

Contact opnemen

Heeft u een horeca gelegenheid en heeft u voor een goede prijs spullen nodig? Bekijk dan het volledige aanbod op www.heuvelhoreca.nl voor meer informatie over de producten en de diensten van Heuvel Horeca. U kunt ook op locatie langskomen om een kijkje te nemen in de showroom. Daar staan bijna alle producten gepresenteerd voor u en kunt u bepaalde producten ook uittesten. De showroom kunt u vinden in Veenendaal, maar voor het complete adres kunt u terecht op de website.

Related Posts

Opslagman

Betonmolens online bestellen

Taffe ruim aanbod van tafels: industriele tafel, eiken kloostertafel of tafel met machine onderstel