Audipratik
Image default
Business / Food and Related Products

Vespa Custom

Vespa behoort tot de meest verkochte scooters in Nederland. Je ziet ze vaak rijden in diverse uitvoeringen. Vespa brengt regelmatig nieuwe types op de markt en af en toe kun je speciale modellen kopen. Als je echt een unieke scooter wilt rijden is een custom Vespa de juiste keuze voor jou. Een custom Vespa is gespoten in een unieke kleur zoals mat groen of goud. Je kunt kiezen voor een populaire custom Vespa kleur of naar je eigen voorkeur. Er is zelfs een Dip Drip custom Vespa met een lak die weer te verwijderen is. Laat zien dat jij uniek bent en kies voor een custom Vespa.

 

Vespa Custom uitvoering

Momenteel zijn de Vespa Primavera en de Vespa Sprint de standaard modellen. De Primavera heeft een meer klassieke uitstraling terwijl de Sprint een sportiever design heeft. Je kunt voor beide modellen een custom Vespa bestellen. De Vespa scooter blijft verder gelijk. Motorisch en technisch blijft het dezelfde Vespa, alleen heeft een custom Vespa precies die kleur waar jij naar zoekt, ook als Vespa die zelf niet levert. Uiteraard blijven de standaard garantievoorwaarden van kracht. Je kunt de scooter verder personaliseren door andere wielen te monteren, of stickers te plakken. Zo maak je echt je eigen droomscooter zoals niemand anders die heeft.

 

Custom Vespa of Dip Drip

Er zijn altijd een aantal custom Vespa scooters op voorraad in de meest populaire kleuren. Je kunt ook zelf kiezen voor jouw favoriete kleur, een mat uitvoering bijvoorbeeld, of glanzend goud. Met een Dip Drip coating heb je als voordeel dat je later de coating weer kunt verwijderen. Dat kan gunstig zijn voor de inruilwaarde. Zowel de Vespa Primavera als Vespa Sprint zijn in vrijwel elke kleur leverbaar. Informeer direct naar de mogelijkheden en de gunstige tarieven en kies ook voor een custom Vespa!

Related Posts

Brix refractometer

Website laten maken in Den Bosch

Een schaakspel om jaren plezier van te hebben