Audipratik
Image default
Business / Food and Related Products

Smullen met een relatiegeschenk van chocolade!

Met de bijzondere chocolade producten van Australian geeft u een persoonlijke touch aan uw relatiegeschenk. De producten van Australian zijn ambachtelijke bereid met uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten. U kunt dit eetbare relatiegeschenk personaliseren en uw huisstijl volledig doorvoeren. Om het relatiegeschenk nog persoonlijker te maken kunt u een persoonlijke A5 tekstkaart toevoegen.

De chocolade van Australian

De premium chocolade van Australian is van topkwaliteit. Absolute perfectie in chocolade, verkregen door een ambachtelijke bereidingswijze en de compromisloze keuze voor een zeer hoog cacaopercentage. Bij de bereiding van de chocolade producten maken zij gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten.

Deze bijzondere producten zijn mede dankzij hun prachtige verpakkingen ook erg geschikt als relatiegeschenk. Het is zelfs mogelijk om Australian chocolade te personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfslogo en een banderol in de bijbehorende huisstijl.

Australian streeft continu naar nieuwe ontwikkelingen. Het team heeft een instinct en passie voor alternatieve vormen van expressie. Bovendien wordt het belang erkent van eerlijke en biologische ingrediënten en de noodzaak om de zuiverheid van de smaak te behouden. Met veel passie, zorg en liefde bereiden de meester-chocolatiers de chocoladeproducten vers voor u in het eigen chocolade-atelier. Naast het reguliere chocolade-assortiment maken de meester-chocolatiers hier ook de speciale seizoen collecties voor Valentijn, Pasen, Moederdag, Sinterklaas en Kerstmis.

Een persoonlijk relatiegeschenk van chocolade

Alsof de heerlijke chocolade zelf nog niet genoeg is, is het mogelijk om deze chocolade relatiegeschenken van Australian een persoonlijk tintje geven. Zo kunt de chocoladeproducten laten voorzien van uw bedrijfslogo, gepersonaliseerde banderol, flyer of begeleidende brief.

Bedrukken van de chocolade

De premium chocolade van Australian kunt u laten bedrukken met uw eigen (bedrijfs)logo. Alsof u zelf de chocolade heeft gemaakt.

Gepersonaliseerde banderol

De verpakkingen kunnen worden voorzien van een zelf vormgegeven banderol. Hiermee verpakt u als het ware de doos chocolade in een jasje met uw eigen huisstijl.

Flyer of kaart in de verpakking

In alle verpakkingen kunt u bovenop de chocolade een flyer of kaart mee laten verpakken. Deze flyer wordt door middel van een vetvrije inlay gescheiden van de chocolade. Hiermee communiceert u een persoonlijke boodschap op het moment dat uw relaties de verpakking openen.

Verzenddoos laten voorzien van een begeleidende brief

Wanneer u de chocolade per (pakket)post door Australian wilt laten versturen kunt u de verzenddoos laten voorzien van een begeleidende brief. Uiteraard kunt u deze aanleveren op uw eigen briefpapier.

Related Posts

Website laten maken in Den Bosch

Het beste bedrijf als het gaat om kartonnen dozen

Warum Antike Zäune und Tore immer noch ein Hingucker sind