Audipratik
Image default
Business / Food and Related Products

Profiteer van schadevrije jaren door een achteruitrijcamera

Bij de beschikking over een achteruitrijcamera staat het gemak centraal. Dankzij de tool wordt het zicht, en daarmee de verkeersveiligheid, vergroot. Via een scherm ontvangt de automobilist een ideaal beeld over de situatie rondom het voertuig.

Achteruitrijden, inparkeren, invoegen of inhalen, het behulp van een achteruitrijcamera set wordt elke handeling gemakkelijker ervaren. Dit zal niet enkel de veiligheid van de automobilist en mede-inzittenden waarborgen, maar ook veel kosten rondom de schade voorkomen.

Kijkhoek van de camera

Een achteruitrijcamera is op diverse plaatsen op het voertuig te bevestigen, waarbij de kijkhoek aangepast is aan de functie. Zo zijn er onder meer camera’s beschikbaar voor zicht op de bumper, voor zicht in een dode hoek, ter vervanging van de spiegels en voor zicht van voren.

Diverse mogelijkheden

Een draadloze achteruitrijcamera is vrijwel in elke soort en maat verkrijgbaar. Hierdoor zullen camera’s al snel verschillen van elkaar. Een verschil in kwaliteit of functionaliteit kan al een grote verandering zijn. Door een verschil in de kijkhoek van de lens, het type lens, de stof- en waterdichtheid van de behuizing, kwaliteit van de connector, het nachtzicht, eventuele beeldspiegeling of geluidsdoorgifte is er voor iedere klant een achteruitrijcamera ter beschikking.

Kijkhoek van de cameralens

Vooraf zal moeten worden bepaald wat de betreffende camera in beeld moet brengen, waarbij de kijkhoek van groot belang is. Hoe kleiner de kijkhoek is, hoe beperkter het overzicht van de situatie zal zijn. Echter zal een te grote kijkhoek ook niet ideaal zijn, doordat dit beeld niet de gewilde details in beeld zal brengen. Hierdoor zal de automobilist mogelijk dingen over het hoofd zien. Uiteraard is de kijkhoek per voertuig verschillend. Zo zal een boot een grotere kijkhoek nodig hebben dan een auto.

 

http://vanzwitserland.nl

Related Posts

Warum Antike Zäune und Tore immer noch ein Hingucker sind

Vespa Custom

Website laten maken in Den Bosch