Audipratik
Image default
Business / Food and Related Products

Plastic koffiebekers in plaats van glazen koffiebekers op de werkvloer

 

Het gebruik van plastic (wegwerp) koffiebekers op de werkvloer is nog lang niet doorgevoerd in elk bedrijf. Het gebruik van disposables kan verschillende voordelen bieden op de werkvloer. De voordelen van het gebruik van een plastic koffiebeker op het werk, staan hieronder opgesomd. Laat uw glazen koffiebeker in de kast staan en stap over op de plastic koffiebeker!

Veiligheid

Allereerst: de veiligheid. Een glazen koffiebeker kan gevaarlijk zijn, omdat deze hard is en bij het vallen uit elkaar kan vallen in honderden kleine stukken. Een plastic koffiebeker biedt hier tegen een oplossing. U moet er toch niet aan denken dat een collega – nadat iemand een glazen koffiebeker heeft laten vallen – in het glas staat?

Goedkoper

Naast de veiligheid, is een plastic koffiebeker ook nog eens goedkoper. Doordat u uw glazen beker niet dagelijks meer hoeft schoon te maken, bespaart u niet alleen tijd, maar ook nog eens geld. Afwassen kost uiteindelijk meer geld door de energie en het water die verbruikt wordt.

Ruimtebesparend

Het gebruik van een plastic koffiebeker bespaart u ook nog eens veel ruimte. Omdat een plastic koffiebeker dun en licht is, zijn deze makkelijk op te stapelen en zal u dus geen volle kast kwijt zijn aan glazen koffiebekers.

Het milieu

Waar veel mensen fout over denken, is dat de plastic koffiebeker slecht voor het milieu is. Dit is een misvatting. Steeds meer plastic koffiebekers zijn goed te recyclen en zijn minder slecht voor het milieu dan een glazen koffiebeker. Let wel: niet alle plastic koffiebekers zijn goed te recyclen. Wanneer een plastic koffiebeker te recyclen is, krijgt deze een keurmerk waaraan jij kan herkennen dat de koffiebeker recyclebaar is.

Voor alle soorten en maten plastic koffiebekers kijkt u op koffiebekerbestellen.nl. Naast plastic koffiebekers bieden wij ookkartonnen koffiebekers aan. Deze koffiebekers kunt u ook laten bedrukken door koffiebekerbestellen.nl!