Audipratik
Image default
Business / Food and Related Products

Koffie op locatie

Koffie op locatie

Een feestelijke gelegenheid of evenement organiseren brengt vaak veel stress met zich mee. Is de locatie naar wens? Wat zullen de gasten van de aankleding vinden? Zal de sfeer goed zijn? En wat misschien nog wel het allerbelangrijkste is: smaakt de koffie goed? Die stress kan Koffiebarhuren.nl u ontnemen. Met onze jarenlange ervaring, flexibele houding en prachtige koffiebars, verzorgen wij graag uw koffie op locatie. Leg uw gasten in de watten met onze heerlijke espresso’s, cappuccino’s en andere koffiespecialiteiten, die vers voor u worden bereid door onze professionele baristi. Met onze koffiecatering op locatie bent u verzekerd van echt goede koffie en tevreden gasten!

Heerlijke verse, Italiaanse koffie op locatie

Goede koffie is belangrijk om uw evenement tot een succes te maken. Koffiebarhuren.nl weet als geen ander hoe blij gasten reageren op onze unieke koffiebars. En omdat onze koffie ook nog eens voor een ongekende smaakexplosie zorgt, praten gasten vaak nog lang na over uw evenement. Koffiebarhuren.nl staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons betaalt u nooit teveel. En wist u dat de mogelijkheden eindeloos zijn? Uw wens staat centraal, wij passen ons graag aan! Of u nu een chique, hoogglans bar of een robuuste, steigerhouten koffiebar zoekt; Koffiebarhuren.nl maakt het mogelijk. Onze bars zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, van 1m x 0,90m tot 5,20m x 0,90. Wilt u de bar volledig laten personaliseren? Koffiebarhuren.nl biedt vele mogelijkheden voor branding van de koffiebar. Neem contact op voor meer informatie!

Eindeloze cateringmogelijkheden

Koffiebarhuren.nl is een onderdeel van Barcompany. Met jarenlange ervaring en met kwaliteit, service en flexibiliteit hoog in het vaandel, wordt uw evenement gegarandeerd een succes met onze bijdrage. Naast koffie op locatie, bieden wij diverse andere cateringconcepten. Zoekt u een uniek concept die uw gasten niet snel zullen vergeten? Dan is een zuurstofbar of champagnetoren wellicht iets voor u. Wilt u uw gasten laten zien dat u bewust omgaat met voeding? Kies dan voor onze smoothie- of juicebar! En het feestje is pas echt compleet wanneer er heerlijke cocktails voor uw gasten bereid worden. Onze cocktailbar biedt uitkomst! Laat u verrassen door de unieke cateringconcepten van Barcompany.

Offerte aanvragen

De mogelijkheden die wij hier noemen zijn slechts voorbeelden. Koffiebarhuren.nl levert graag maatwerk, dus deel gerust uw wensen! Wij adviseren u graag. Zo zorgen we er samen voor dat uw evenement een daverend succes wordt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvend offerte. Koffie op locatie is geschikt voor vele uiteenlopende gelegenheden. Van bedrijfsevenementen tot familiefeesten; een kopje koffie gaat er bij uw gasten altijd wel in!

http://www.koffiebarhuren.nl/