HELP! Hoe kies ik het juiste luieretui?

, , Comments Off on HELP! Hoe kies ik het juiste luieretui?

De zwangerschap en het verzorgen van het pasgeboren kindje zijn misschien wel de mooiste momenten uit het leven van iedere jonge vrouw. Alhoewel de periode soms één grote roes lijkt, komt er toch een hoop bij kijken. Jouw kleintje is altijd bij je en moet dan ook op ieder willekeurig moment verzorgd kunnen worden. Dit geldt natuurlijk ook voor het verschonen van jouw baby. Een prachtig middel om altijd de juiste spullen bij de hand te hebben, is een luieretui.

In alle vormen en maten

Het voordeel, en tegelijkertijd het grootste nadeel, van luieretuis, is dat ze in diverse vormen en maten komen. Enkele van de populairste modellen zijn:

  • De tote luiertas

  • De messenger luiertas

  • Luierrugzakken

  • De verstelbare luiertas

  • Kinderwagen luiertassen

  • Clutch luiertasje

  • Heupluiertasje

  • Designertas

Als je ze zo op een rijtje ziet staan, heb je in ieder geval meer dan genoeg keuze. Het probleem is echter dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Je hebt te maken met verschillende groottes, verschillend gewicht, verschillende vormen en maten en tot slot ook nog verschillende draagvormen. Gelukkig hebben we een aantal beoordelingspunten voor je op een rij gezet, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt!

Budget

Hier ligt het er heel erg aan of je een designertas of niet wilt. Bij een designertas ga je al snel over de 150 euro heen. Wanneer je echter kijkt naar kwaliteit, moet je ook geen luieretui van onder de 50 euro aanschaffen. Gelukkig heeft Jut en Juul Lifestyle for Kids luieretuis in alle vormen en maten.

Gewicht

Ook qua gewicht lopen de tassen flink uiteen. Het is dan ook goed om na te gaan hoeveel spullen je daadwerkelijk mee wilt nemen. Volstaat een clutch, of heb je toch liever een luiertas voor achter de buggy. Je kunt er natuurlijk ook gewoon 2 nemen!

Comfortabel

Elke keer dat je het huis verlaat, zal je een luiertas mee moeten nemen. Kijk daarom niet alleen goed naar het gewicht, maar ook naar de grootte, de dikte en verstelbaarheid van de banden en naar het materiaal.

Modebewust

Tot slot kun je nog kijken naar de mate van modebewustheid. Ga je voor een designertas, of vind je een standaard model ook prima? Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft designertassen voor scherpe prijzen. Bekijk direct onze collectie.

 

https://www.jutenjuul.nl/