Audipratik
Image default
Business / Food and Related Products

Eten bestellen: vernieuwend concept

Heb jij zin om eten te bestellen? Het lekkerste en verste eten bestellen doe je bij burgerme. Het concept van burgerme is vernieuwend en geeft jou de mogelijkheid om hamburgers en salades geheel zelf te creëren. Dit is een hele andere ervaring dan bij een standaard hamburger bezorgrestaurant. Er zijn om dit moment burgerme filialen in Rotterdam (2), Utrecht (2), Leiden, Apeldoorn, Zoetermeer, Enschede, ’s-Hertogenbosch en Almere waar je eten kunt bestellen. Je kunt zowel telefonisch als online bestellen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je eten te laten bezorgen of afhalen bij een van de filialen. 

Waarom eten bestellen bij burgerme?

Bij burgerme kun je op een erg vernieuwende wijze eten bestellen. Je kunt een hamburger of een salade geheel naar zelf samenstellen. Er zijn erg veel ingrediënten die je kan toevoegen aan je hamburger of salade. Van het soort vlees dat je op je hamburger wilt hebben tot aan de soort saus en het broodje. De opties op het gebied van ingrediënten zijn bijna eindeloos, alles wat je kunt verzinnen kan je op je hamburger doen. Hierdoor kan je steeds nieuwe ingrediënten proberen tot je de beste smaakcombinatie hebt gevonden. Alle ingrediënten zijn vers en worden dagelijks geleverd bij de filialen. Bij burgerme staat de smaakbeleving namelijk centraal. Hetzelfde geldt voor de salades, voeg hier bijvoorbeeld dressing of andere ingrediënten aan toe voor de beste smaak. De salade wordt opgemaakt als een taart, laag voor laag. Daarnaast worden de salades pas gemaakt nadat je bestelling is binnen gekomen. Dit staat in lijn met het feit dat burgerme de smaakbeleving voorop stelt. 

Eten bestellen bij burgerme heeft de volgende voordelen

Naast het vernieuwende concept en de versheid van alle ingrediënten op onze hamburgers en salades heeft het bestellen van eten bij burgerme nog meer voordelen: 

  • U kunt ervoor kiezen om online te betalen of aan de deur. 
  • De bestelling worden altijd snel geleverd, vaak binnen 45 minuten. 
  • Burgerme bezorgd het eten in isolerende tassen waardoor het eten altijd op de juiste temperatuur wordt bezorgd.  

https://www.burgerme.nl/eten-bestellen

Related Posts

Plastic koffiebekers in plaats van glazen koffiebekers op de werkvloer

Verschillende soorten wijn in de wereld

Opslagman