Een Liebherr wijnklimaatkast , voor de échte levensgenieters

, , Comments Off on Een Liebherr wijnklimaatkast , voor de échte levensgenieters

Liebherr EWTgb 3583

 

Ik heb onze oude inbouw wijnkast laten vervangen door de nieuwe Liebherr EWTgb 3583 via https://www.cavepromotor.nl  Het is een heel mooi toestel met plaats voor wel 83 flessen rode of witte wijn. 

Mijn man en ik wonen in een villa in Schilde. Het is een prachtig mooi huis in een nogal eigenzinnige stijl. Het huis heeft 6 slaapkamers, 3 badkamers, 2 garages, 1 haardvuur, een zwemvijver en noem maar op. 

Ik heb absoluut niks te klagen, ik woon hier graag en goed. Elke dag komt Cecile, een vriendelijke poetsvrouw, mijn huis poetsen. En ook al spreekt ze de Nederlandse taal niet goed, toch hebben we een heel goede verstandhouding. En ook met de tuinman, die 2 keer per week de tuin komt onderhouden, kom ik goed overeen. 

Regelmatig nodig ik hen uit om binnen een glaasje wijn te komen drinken samen met mijn man en mij. En dan praten we een beetje over de meest dagdagelijkse dingen.

Gisteren heb ik hen mijn nieuwe Liebherr EWTgb 3583 laten zien. Ik ben er enorm tevreden over. Het prachtige, strakke design van het toestel, past perfect in onze moderne keuken. We zullen er in ieder geval nog jaren plezier van hebben, daar twijfel ik niet aan. 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/inbouw-wijnklimaatkasten/liebherr-ewtgb-3583-vinidor-inbouw-wijnklimaatkast-pr