De Liebherr klimaatkasten, veel luxe voor een kleine prijs

, , Comments Off on De Liebherr klimaatkasten, veel luxe voor een kleine prijs

Liebherr EWTgw 1683

Mijn man en ik hebben de nieuwe Liebherr EWTgw 1683 die we vonden op de website https://www.cavepromotor.nl ,   laten inbouwen in onze moderne keuken. De Liebherr EWTgw 1683 is een prachtige wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, voor maximum 48 flessen rode of witte wijn. 

In onze vrije tijd zijn mijn man en ik echte ‘moderne nomaden’. We trekken regelmatig de mooie natuur van Nieuw Zeeland in. Daar maken we lange trektochten door de wilde natuur. De schoonheid is daar zo overweldigend en ervaring maakt je enorm rijk. We kiezen bewust voor dit leven van naakt zwemmen en slapen onder de fonkelende sterrenhemel , noem maar op. 

We zijn dus niet vaak gewoon thuis. Alle vrije tijd die we hebben, spenderen we in het mooie Nieuw Zeeland. Maar als we dan toch thuis zijn, spenderen we graag wat tijd in onze mooie, moderne Loft in Luik. We genieten dan ook wel erg veel van het comfort dat we daar ervaren, aangezien we in Nieuw Zeeland erg sober leven. 

De mooie Liebherr EWTgw 1683 past perfect in onze mooie loft. Deze inbouw wijnklimaatkast, is ideaal voor levensgenieters zoals ons. Als je een groot deel van je dagen spendeert in absolute soberheid, waardeer je de luxe van een lekker glas wijn des te meer. 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/inbouw-wijnklimaatkasten/liebherr-ewtgw-1683-vinidor-inbouw-wijnklimaatkast-pr