chateau petrus , niet te evenaren

, , Comments Off on chateau petrus , niet te evenaren

chateau petrus 

Via een goede kennis van mij uit Zoersel , heb ik de wijn chateau petrus die je kan aankopen via wijnpromotor.nl, leren kennen.

Sinds kort volgen mijn vrouw en ik een strikt koolhydraatarm dieet. Onze huishoudhulp is er niet blij mee , want zij krijgt altijd de moeilijkste recepten voorgeschoteld , pompoen-gembersoep met koriander, linzenschotel met vijgen, enz. De aardappelpuree met bloemkool en worst is voltooid verleden tijd. Maar Enfin, mijn vrouw wil wat vermageren, dus ik ga er voor haar met veel liefde wel in mee. En ik begin de slankere versie van mezelf wel te waarderen. 

Nu blijkt dat rode wijn wel toegestaan is in haar dieet. Wat een mooie meevaller is, want ik ben dol op wijn. En bij toeval vertelde die goede kennis van mij, een echte wijnkenner, over een magische rode wijn die hij had leren kennen , namelijk Chateau petrus. Dus heb ik deze aangekocht en ik moet zeggen, het is geen goedkope wijn, maar het geld is goed gespendeerd. 

Ik heb een aantal flessen aangekocht via wijnpromotor.nl. En nu één keer per week in het weekend drink ik een glaasje Petrus als mijn guilty pleasure of 2. Het is een voortreffelijke wijn zonder twijfel. De koekjes, taart, croissantjes enz. zal ik dan wel laten, zo lang ik mijn glaasje(s) wijn op vrijdagavond maar kan drinken. 

https://www.wijnpromotor.nl/chateau-petrus