chateau le pin , pure klasse

, , Comments Off on chateau le pin , pure klasse

chateau le pin

Op het kerstconcert ten voordelen van het medisch pedagogisch instituut bij ons in de buurt, leerde ik chateau le pin die je kan aankopen via wijnpromotor.nl , kennen. Een karaktervolle, exclusieve wijn, die in handen is van een Belgische familie.

Ik was zo onder de indruk van de bijzondere smaak van deze wijn, dat ik navraag heb gedaan bij de organisator van het event. Zij wist mij te vertellen dat deze bijzondere wijn enkel verkijgbaar is via de website www.wijnpromotor.nl. Ze vertelde mij ook dat chateau le pin niet in grote hoeveelheden wordt geteeld en daarom tot de meer exclusievere wijnen ter wereld behoord. Maar dat de verkoop via wijnpromotor.nl heel vlot en correct verloopt. Zij zelf koopt al jaar en dag wijnen aan via wijnpromotor.

Dus ben ik zelf even een kijkje gaan nemen op de deze website. En heb ik naast chateau le pin ook nog een aantal andere exclusieve wijnen besteld. Nu rond de feestdagen is het altijd fijn om iets bijzonder te kunnen aanbieden tijdens het eten of om cadeau te doen aan een andere wijnliefhebber.

Ik ben in ieder geval erg tevreden over mijn aankoop. Het zijn zeker niet de goedkoopste wijnen, maar ze zijn hun geld meer dan waard!

https://www.wijnpromotor.nl/chateau-le-pin